Gode låneråd

Hver dag bliver danske lånegivere kontaktet af potentielle låntagere, som ønsker at optage et eller flere lån.
Generelt kan optagelse af lån være en god og fornuftig løsning for de fleste mennesker, hvis man står med et behov for flere likvide midler i en presset periode.
Imidlertid kan enkelte låntagere ende i en situation, hvor de ikke kan tilbagebetale det optagede lån, hvilket selvsagt kan medføre andre og flere problemer for låntageren.

Långiver er ligesom låntager ikke interesseret i en kunde som ikke er i stand til at tilbagebetale deres lån, og derfor bliver ansøgere med store gældsposter fra tid til anden afvist.

Vi har udarbejdet en række gode råd til dig som låntaer, som er interesserede i at optage hurtiglån på mellem 500 og 200.000 kroner. Vi anbefaler, at du læser disse gode råd grundigt igennem, før du optager et nyt lån. 

 

 

Praktiske råd omkring lån: 

1) Lån ikke hvis du har for stor gæld i forvejen

2) Optag ikke et lån for at afdrage på et tidligere lån

3) Læg et grundigt og realistisk budget

4) Vær opmærksom på lånets løbetid

5) Betal til tiden og undgå rykkergebyr

6) Hav kontrol med din privatøkonomi

7) Hvis du ikke har brug for lånet, så lad være at tage det

8) Afklar alle uklarheder før du indgår din lånekontrakt

sdgsgsg.png

 

 

Resume – gode råd omkring hurtige lån

Når du overvejer at oprette et hurtiglån, så bør du altid overveje for og imod ny låntagning. En god tommelfingerregel er her, at du ikke skal låne, hvis du har tidligere gæld. Du skal heller ikke optage et lån for at afdrage på et tidligere lån.

Såfremt du er gældfri og aktivt på udkig efter det billigste lån, så husk at være på vagt overfor diverse skjulte gebyrer, som reelt gør lånet meget dyrere, end det umiddelbart ser ud til. På Clicklån.dk finder du kun ansvarligere långivere som ingen skjulte ekstraomkostninger har, ligesom der ikke spørges ind til hvad lånet skal bruges til.

Laanlet_banner_320x160.gif